Risfjell 503 m.o.h

Risfjell er en kjempefin topp i Gjerstad i Aust - Agder. Jeg kjørte veien opp fra Heiland helt til infotavle i Risfjelldalen, her er det parkering. Herfra fulgte jeg blåmerket rundløype. Her kan man enten ta kort løype rett opp til Risfjell, eller lang løype om Eivinds steinhytte. Jeg valgte den lange løypa om Eivinds steinhytte. Når man kommer opp på Krikklifjellet går man for det meste over svaberg, myrer og forbi små idylliske tjern samtidig som man har fin utsikt hele tiden. Jeg hadde fint vær hele tiden, helt til jeg gikk fra Eivinds steinhytte og opp mot Risfjell. Da hørte jeg det tordenværet utenfor Risør, men jeg bare vandret videre opp til toppen og videre ned til Risfjelldalen.

Eivinds steinhytte blei satt opp av karene nede på Krikkli å brukt til overnatting mens de hadde slåtten på myrene i området.

Dette er også en kjempefin geocacherunde, så her "plukket" jeg med meg alle som lå her oppe.

Hele denne fine runda brukte jeg ca. 4 timer på.

Kartblad: 1612 I Gjerstad eller Friluftskart Kragerø - Drangedal.

GOD TUR!

- Turhilsen Rune og Lissi.

Kommentarer

26.03.2020 03:36

made up himself

<a href="https://1535106.site123.me " target="_blank">해외축구중계사이트</a> <a href="https://sl497ms1343.weebly.com " target="_blank">박가라</a> <a href="https://mj4r4tpo534.weebly.com " target="_blank">블랙잭사이트추