Nyoperert

"Heisann folkens, som dere sikkert har lest og sett på bildene jeg har lagt ut her så har jeg ikke hatt med hunden min på turer i det siste".

Grunnen er att jeg gikk en tur med ho for 14 dager siden, der ho var uheldig å skli på isen. Dagen etterpå hadde jeg tenkt meg på en tur, men da så jeg att ho haltet. Jeg kjente etter på bakre høyre lår, når jeg bøyde beinet opp og ned, kjente jeg att det var noe som knakk. 

Isteden for skautur, blei det tur ned på Arken Dyreklinnik i Kragerø, der det blei påvist en patellaluksasjon med avrevet korsbånn og forkalkninger i låret. Det vil rett og slett si att kneet hoppet ut av kneskåla, noe som er veldig smertefult.Jeg blei henvist videre opp til Horten Dyreklinnik hvor opperasjonen blei  foretatt forrige mandag. All den tid ho er 9 år gammel så var jeg litt betenkt med tanke på narkosen, for den kan være skummell i den alderen. Operasjonen viste jeg ho ville klare, men det var denne narkosen. Når veterinæren ringte og sa att operasjonen var gått bra, så må jeg bare innrømme att tårene kom fort.

Så nå går dagene med til kunn korte turer hjemme i gata med støttestrømpe på beinet + hjemmefysioterapi. Ved en sånn operasjon er det laaang rekonvalesenstid (6 uker).

Etter hver tur må det litt fysioterapi til + att jeg jeg legger en sånn collpack rund leddet. Ho går også på sterke smertestillende.

- Vennlig hilsen Rune og Lissi.