Takk for alt Lissi

Tusen takk for alle de fine turene vi fikk sammen Lissi. Vi fikk mange fine dagsturer sammen her hjemme i Kragerø, i Bamble, Porsgrunn, Skien, Gautefall, Nissedal og på Frøystul.

Vi tok også mange fine overnattingsturer til Bl.annet Fyresdalsheiene, Gautefall å inn på Hardangervidda. Du lærte å gå med egen kløvsekk med utstyr når du var 1,5 år gammel, du elsket kløvsekken, når du fikk den på deg kunne du "jobbe". Du småsprang og spratt innover fjellet med den på ryggen, du tok til og med svømmeturer med den på ryggen❤

Hver gang jeg skulle pakke sekken hjemme begynte du å svive rundt, du skulle på tur❤.

Vi har liggi under åpen himmel, vi har liggi under Tarpen, vi har liggi i telt, å alltid har du vært med ❤

Du var uheldig å sklei på glatta, med det resultat att det bakre kneet sklei ut av kneskåla + att kårsbåndet røyk. Dette blei operert å alt så veldig lyst ut inntil du skulle fjerne stinga 10 dager etter operasjon. Da måtte du rønkes p.g.a oppblåst mage, det viste seg att alt av tarmer var hovnet opp, veterinæren ville se på livmora, men fant den ikke p.g.a tarmene som var hovnet så opp p.g.a alt for sterke smertestillende. Da blei du satt på mildere smertestillende i 10 dager, det så veldig lyst ut de 6 første dagene. Dag nr. 10 hadde ho time hos veterinær. 

Den morgenen tisset ho inne på stuegulvet, ho lå bare å skalv med stein hard mage. Så her var det eneste riktige å reise ned til Veterinæren.

Da blei ho rønket på nytt, å der så de en stor stein i magen + att det kunne se ut som om livmora var betent, så de ville opne opp og se. Når de gjorde dette reiste jeg til min søster. Etter 1,5 time ringte de meg, å den beskjeden jeg fikk da må være den værste beskjeden en hundeeier kan få. Ho hadde fått kreft i leveren, det var ingen ting de kunne gjøre noe med. 

Da braste hele verden sammen for meg som hundeeier. Etter å ha tatt ett siste farvel med Lissi, gjensto den tyngste turen, det var å gå ut døra på Dyreklinniken med halsbånd og bånd uten bikkje.

Å nå har Lissi fått vinger å flyr ut på egne turer i de vide skoger ❤

Så igjen Lissi, tusen takk for att vi fikk netsen 10 år med fine turer sammen❤

Jeg har så uendelig mange fine minner fra alle turene vi tok sammen, du vil for alltid være med meg på mine fremtidige turer ❤❤❤❤❤❤